Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Μπόλονι: «Μία νίκη διπλής αξίας» (vid)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι είχε κάθε λόγο για να χαμογελά μετά το επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Μπόλονι: «Μία νίκη διπλής αξίας» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το 3-0 επί του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι επρόκειτο για νίκη διπλής αξίας.

Πλέι οφ - Super League 1: O ΠΑΟ συνέτριψε τον ΠΑΟΚ και άφησε την ΑΕΚ 5η! (highlights - βαθμολογία)

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είναι μία νίκη διπλής αξίας. Καταρχήν γιατί παίξαμε με σημαντικές ελλείψεις και ήταν σημαντικός αγώνας. Επίσης μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα νικήσαμε ξανά τον ίδιο αντίπαλο. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και συγχαίρω όλους τους παίκτες μου».

Για το αν η εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αυτή που θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να ελέγξουμε το κέντρο και κυριαρχήσαμε στη μεσαία γραμμή, μπορέσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα, το βασικό είναι να οργανωθούμε και να αναπτυχθούμε πιο γρήγορα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Αυτό που κοιτάμε είναι να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε καλά. Θέλουμε να τα πάμε εξίσου καλά και στον επόμενο αγώνα. Δεν θέλω να απαντήσω εγώ σε αυτό θέμα».