Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Γκαρσία: «Συγγνώμη, το φταίξιμο είναι δικό μου» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Γκαρσία: «Συγγνώμη, το φταίξιμο είναι δικό μου» (vid)

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα στην Λεωφόρο, ενώ εξήγησε και τις μεταπτώσεις στην απόδοση των «ασπρόμαυρων».

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Όλα τα γκολ (vid)

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το πώς ήρθε το 3-0: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε προϋποθέσεις, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο, στην πρώτη τελική του Παναθηναϊκού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, όμως, όταν θέλαμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι για να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ».

Για το ότι μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, ήρθε η ήττα στην Λεωφόρο: «Δυσκολευόμαστε να βρούμε την ισορροπία για να έχουμε μία σταθερά ανοδική πορεία. Προερχόμασταν από ένα πολύ καλό ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Μεσολάβησε η διακοπή των Εθνικών ομάδων, χάσαμε αρκετούς παίκτες και επέστρεψαν τις τελευταίες μέρες. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ό,τι ήταν στο χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για το αποτέλεσμα. Το φταίξιμο είναι δικό μου. Κι εγώ, αλλά και όλη η ομάδα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αφήνουμε πίσω την ήττα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να συγκεντρωθούμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας