ΟΦΗ: Πήραν μέρος στην πρόπονηση ο Γιάννου και ο Ντε Γκουζμάν

Με τους Απόστολο Γιάννου και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να συμμετέχουν σε μέρος του κανονικού προγράμματος ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (4/4) η  προπόνηση του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Πήραν μέρος στην πρόπονηση ο Γιάννου και ο Ντε Γκουζμάν

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις του ΟΦΗ μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play out.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο (3/4) έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Παράλληλα μέρος του προγράμματος έβγαλαν και οι Απόστολος Γιάννου, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με τους Απόστολο Γιάννου και Jonathan De Guzman να συμμετέχουν σε μέρος του κανονικού προγράμματος ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (4/4) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Nazareno Solis, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμμετείχε στο γκρουπ αποθεραπείας, ενώ ο Felipe Souza, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών να επανεκτιμάται αύριο, Δευτέρα (5/4).

Θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Luc Castaignos.

Αύριο, Δευτέρα (5/4), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό με την επόμενη προπόνηση να έχει οριστεί για την Τρίτη (6/4) στις 11:00».