Ολυμπιακός: Ο ειδικός ρόλος του Χολέμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Χοσέ Χολέμπας θα αναλάβει την εξουδετέρωση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και να βοηθήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να παίξει όλη την πλευρά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4, 19.30).

Ολυμπιακός: Ο ειδικός ρόλος του Χολέμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποφασίστηκε να πάρει ανάσες... Το δεκαήμερο που πέρασε με την Εθνική Μολδαβίας ήταν εξοντωτικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να τον καταπονήσει με ακόμη ένα 90λεπτο στο ΟΑΚΑ, από τη στιγμή κιόλας που ο Χοσέ Χολέμπας έμεινε πίσω στον Ρέντη το διάστημα της διακοπής και έριξε μπόλικη δουλειά στην προπόνηση.

Ο Ελληνογερμανός μπακ θα κληθεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4, 19.30). Δεδομένα η παρουσία του θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια ανασταλτικά, καθώς σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ είναι πολύ πιο πειθαρχημένος και με περισσότερα χιλιόμετρα εμπειρίας στην πλάτη του.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ο Χολέμπας να ανταμώσει στην Καλογρέζα με τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων», τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα κινείται από την πλευρά του. Οπότε, έχει λογική η απόφαση του Μαρτίνς να δώσει φανέλα βασικού στον Χοσέ.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και επιθετικές λύσεις από τον ποδοσφαιριστή του. Βλέπετε, στη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί ο Σβάρνας ως «αντι-Μπακάκης», ενώ ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι και ο πιο πιστός στο πλάνο του προπονητή ως προς τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Είναι ξεκάθαρο ότι πολλά θα κριθούν από τις «μάχες» που θα δοθούν στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει απόλυτα τον Χολέμπας, αποφασίζοντας να αφήσει εκτός μάχης τον Ρέαμπτσιουκ. Να είστε σίγουροι ότι αν δεν πίστευε στον Χοσέ, ο Ρέαμπτσιουκ θα έβγαζε το τέταρτο 90λεπτο σε διάστημα 10 ημερών!

Όλα αυτά που γράφουμε φυσικά δεν έχουν κάποια σχέση με το τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στην ώρα του, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Τότε θα παρθεί μία απόφαση από κοινού για το αν θα συνεχίσει ο Χολέμπας ή θα σταματήσει την καριέρα του.