Παναθηναϊκός: Η αποστολή με ΠΑΟΚ

Γνωστή έκανε ο Παναθηναϊκός την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με ΠΑΟΚ

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (4/4, 15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης γνωστοποίησε την αποστολή των «πράσινων». Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στα play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής».