Μπόλονι: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα κόντρα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off.

Μπόλονι: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα κόντρα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Έπειτα από τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η δράση της Super League 1 επιστρέφει ξανά.

Παναθηναϊκός: Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Μαουρίσιο

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/4, 15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off. Ενόψει του αγώνα ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το βαθμό ετοιμότητας: «Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

Για την επιστροφή του Μαουρίσιο: «Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη που προηγήθηκε κόντρα στους «ασπρόμαυρους»: «Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωϊσμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».