Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Νίκο Χριστογεώργο

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Χριστογεώργο. Θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια.

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Νίκο Χριστογεώργο

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία θα είναι ο Νίκος Χριστογεώργος. Ο 21χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη τρία χρόνια.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Χριστογεώργο και ο νεαρός γκολκίπερ θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος γκολκίπερ, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα έμενε ελεύθερος σε λίγους μήνες και τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα πως κάποιες ομάδες τον είχαν πλησιάσει, τον παρακολουθούσαν για να κάνουν την κίνησή τους στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την ΠΑΕ και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, Νίκος Χριστογεώργος έχει πραγματοποιήσει μία επίσημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, την 1η Ιουλίου του 2020 στη νίκη με 2-0 επί του Άρη για τα πλέι οφ της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Το μόνο που μένει είναι το τυπικό της υπόθεσης. Να...πέσουν οι υπογραφές και στην συνέχεια να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Ο Χριστογεώργος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας μετά τον Ξενόπουλο, με τον οποίο οι πράσινοι ανανεώνουν τη συνεργασία τους.