Οι πιτσιρικάδες που ξεχώρισαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Ποιοι είναι οι τρεις μικροί που προπονήθηκαν στον Ρέντη αυτές τις ημέρες και ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Ακόμα τα τρία ελληνόπουλα που διαπρέπουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι πιτσιρικάδες που ξεχώρισαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Οι διακοπές του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες δεν είναι και το καλύτερο για τους προπονητές, αφού χάνουν πολλούς ποδοσφαιριστές τους. Έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει να λείπουν πολλοί από τον Ρέντη, αλλά την ίδια ώρα αυτό δίνει την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα.

Έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς αυτές τις ημέρες πήρε στον Ρέντη κάποια παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα, να αποκτήσουν εμπειρίες και παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς να σχηματίσει πιο καλή άποψη γι' αυτούς.

Κάποιοι από αυτούς ξεχώρισαν με την παρουσία τους στον Ρέντη και κέρδισαν τα θετικά σχόλια του Πέδρο Μαρτίνς. Ο ένας είναι ο Ρένος Κασεμί, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στις προπονήσεις και ο Πορτογάλος κόουτς σχημάτισε πολύ καλή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ από τον Πέδρο Μαρτινς.

Πολύ καλή εικόνα έβγαλε στις προπονήσεις και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Πρόκειται για τον πιτσιρικά που απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης και ο κόουτς τον χρησιμοποίησε στις προπονήσεις ως στόπερ και έβγαλε πολύ καλή εικόνα. Ο τρίτος της παρέας που ξεχώρισε είναι ο Παύλος Μαυρουδής. Ο μικρός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και η θέση του είναι αμυντικός χαφ. Στις προπονήσεις χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς ως δεξιός μπακ και πολλές φορές τα πήγε περίφημα έχοντας απέναντι του τον Μπρούμα.

Κλείνοντας να κάνουμε μία αναφορά σε τρία ελληνόπουλα που βρίσκονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ και είχαν την τιμή να κληθούν στην πρώτη ομάδα και να παίξουν μάλιστα σε διπλό.

Πρόκειται για τον Ράμα που έπαιξε στόπερ, τον Γρηγορη Πιέτρη που έπαιξε ως "εξάρι" και τον Φώτη Πίκουλα που έπαιξε στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα τρία παιδιά συμμετείχαν κανονικά στο δίτερμα της πρώτης ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ και παίρνουν εμπειρίες.

*Από την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μετέχει και ο Ανδρέας Ντόης. Πρόκειται για ένα ακόμα παιδί που προωθήθηκε από την ακαδημία και δύο μέρες έχει προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ντόης έχει γεννηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2003 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.