Ο Μαρτίνς για προετοιμασία: «Σε φουλ φόρμα στη σεζόν»

Ο Πορτογάλος προπονητής εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στο Ζέεφελντ.

Ο Μαρτίνς για προετοιμασία: «Σε φουλ φόρμα στη σεζόν»

Τρεις ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ έχει συμπληρώσει ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε για πρώτη φορά το στίγμα του. Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκέντρωση των παικτών μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Απόλυτα συγκεντρωμένοι να αρχίσουμε τη σεζόν σε φουλ φόρμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος τεχνικός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτές τις πρώτες ημέρες έχει εστιάσει στη βελτίωση της τακτικής. Σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσης και ανάπτυξη είναι τα τρία σημεία στα οποία έχει ρίξει όλο το βάρος και δουλεύει πολύ. Όπως σας έχουμε μεταφέρει και από το fosonline.gr και από το "ΦΩΣ" είναι γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές αυτές τις πρώτες ημέρες βγάζουν και πάθος και διάθεση.

Σε διπλά και σε ασκήσεις έχουμε δει αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα δείγμα της θέλησης και του πάθους που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ακόμα η προετοιμασία είναι στην αρχή της και υπάρχει μπροστά πολύ δρόμος για δουλειά και βελτίωση.