Η παρουσία του Σισέ και η... απουσία του Μπα στα προκριματικά του Champions League

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να γυρίσει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπα στα προκριματικά του Champions League!

Η παρουσία του Σισέ και η... απουσία του Μπα στα προκριματικά του Champions League

Στην επικαιρότητα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Παπέ Σισέ λόγω της διαφαινόμενης επιστροφής του από την Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ενώ είναι βασικός και αναντικατάστατος στους «στεφανουά», μοιάζει με θαύμα η παραμονή του στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και την επόμενη σεζόν, καθώς η γαλλική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναγκαστικά λοιπόν θα γυρίσει ο Σισέ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στα προκριματικά του Champions League!

Αυτό δεν θα συμβεί μόνο αν έως την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή υποχρέωση των Πειραιωτών, φτάσει μία προσφορά στους νταμπλούχους Ελλάδας την οποία δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν.

Στην περίπτωση λοιπόν που είναι έως τις 6 Ιουλίου (α’ προκριματικός) ή έως τις 20 Ιουλίου (β’ προκριματικός) στον Ολυμπιακό, τότε θα αναγκαστεί να παίξει κιόλας. Ο λόγος έχει να κάνει με την απουσία του Ουσεϊνού Μπα εξαιτίας της αποβολής του στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Από τη στιγμή που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από την ομάδα του Αρτέτα, η τιμωρία της μίας αγωνιστικής του Μπα μεταφέρεται αναγκαστικά στην επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Εκτός κι αν αποφασίσει η UEFA στις διάφορες συσκέψεις που κάνει πριν από την έναρξη των διοργανώσεών της τον Ιούνιο, ότι «σβήνονται» οι κόκκινες κάρτες λόγω της ιδιαίτερης χρονιάς που θα έχει προηγηθεί με τον κορονοϊό.

Συν τοις άλλοις, είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Αν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στα τελικά του Euro, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα δουλέψει στην προετοιμασία με τους Παπασταθόπουλο, Σισέ και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Ο Μπα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό του προκριματικού.