ΠΑΟΚ: Έτοιμοι οι Βιεϊρίνια, Καγκάβα ενόψει Παναθηναϊκού

Οι Σίντζι Καγκάβα και Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Τρίτη (30/3) θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (4/4, 15.00).

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι οι Βιεϊρίνια, Καγκάβα ενόψει Παναθηναϊκού

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τρίτης (30/3) για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είδε τόσο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια όσο και τον Σίντζι Καγκάβα να ανεβάζουν... στροφές και να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, φωνάζοντας «παρών» ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (4/4, 15.00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι υψηλής έντασης και να περιλαμβάνει δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο κομμάτι της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια σε μικρό χώρο, πρόγραμμα ταχυδύναμης και μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Στο τελευταίο κομμάτι το τεχνικό επιτελείο έκανε μαθήματα τακτικής, με πρακτική εφαρμογή στο οικογενειακό δίτερμα.

Σε αντίθεση με τους Βιεϊρίνια, Καγκάβα, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Τετάρτη (31/3) οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν ξανά στη Νέα Μεσημβρία στις 12 το μεσημέρι.