Επίσημο: Ενσικουλού τριετίας στον Ατρόμητο

Ο Κλάρκ Ενσικουλού θα φορά την φανέλα του Ατρομήτου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επίσημο: Ενσικουλού τριετίας στον Ατρόμητο

Την απόκτηση του Κλαρκ Ενσικουλού για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Γάλλο-Κονγκολέζος ήταν ο διακαής πόθος του νέου τεχνικού των Περιστεριωτών Νταμίρ Κάναντι για τα άκρα της επίθεσης.

Μετά από μεγάλο κύκλο επαφών ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά οι δύο ομάδες βρήκαν την χρυσή τομή δίνοντας τα χέρια. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πλατανιά σκοράροντας πέντε γκολ σε 29 συμμετοχές.

Μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο νέος παίκτης του Ατρομήτου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Ατρόμητο αφού αποτελεί μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής της ομάδας, κ. Κάναντι μου έδειξε ότι με ήθελε και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που με οδήγησε στον Ατρόμητο. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε η εξαιρετική οργάνωση της ομάδας και οι πολύ καλές εγκαταστάσεις που διαθέτει. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή μάχη των Περιστεριωτών κόντρα στη Ντιναμό Μπρέστ: «Ελπίζω να νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Όλη η ομάδα έχει ως στόχο τη διάκριση στο Europa League και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση απέναντι στους αντιπάλους μας ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».