Ο Μπάμπα Ράχμαν ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Γκανέζος ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, Μπάμπα Ράχμαν μίλησε στην πατρίδα του για την πορεία της εθνικής ομάδας, τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του περιπέτεια με τον τραυματισμό που είχε.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι δύσκολο να πω αν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. H πρόκριση με τη Γκάνα στην τελική φάση μοιάζει σαν κάτι τυπικό για μένα, γιατί από τότε που είμαι στην ομάδα, δε θυμάμαι να έχουμε δυσκολευτεί να βρεθούμε εκεί. Παλιότερα, λέγαμε μεταξύ μας ότι ήρθε η ώρα να το κατακτήσουμε, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμασταν ένα γενικότερο πλάνο για όλα.

Έχουν γίνει τα απαραίτητα, εμείς είμαστε σοβαροί, η Γκάνα έχει την ποιότητα και ελπίζω ότι αυτήν τη φορά, να μπορούμε να το κατακτήσουμε. Αυτό είναι το όνειρο μου».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε και για την κατάσταση του, το διάστημα του σοβαρού του τραυματισμού: «Ήταν το 2019. Όταν άκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου, ήθελα να σταματήσω. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κοιμήθηκα νωρίς! Συνήθως, χρειάζομαι αρκετή ώρα μέχρι να κοιμηθώ, αλλά όταν έμαθα τα νέα, κοιμήθηκα μέσα σε πέντε λεπτά. Ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω ότι σταματάω, αλλά αφού μίλησα με μερικούς ανθρώπους είπα ότι έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα κι ένιωσα ότι ακόμη είχα μία ευκαιρία. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να μπω και πάλι στο γήπεδο, για να κάνω αυτό που αγαπάω».