Σφιντέρσκι: «Θέλει να με κρατήσει ο Σαββίδης»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για τις επαφές που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ.

Σφιντέρσκι: «Θέλει να με κρατήσει ο Σαββίδης»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε σε πολωνικά Μέσα και αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ. Ακόμη αναφέρθηκε και στις προτάσεις από Μπολόνια και Ουνιόν Βερολίνου.

Αναλυτικά ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε:

Για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όσα ακούστηκαν για αυτόν:

Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα… οικονομικό φράγμα και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιον, πιο κοντά από ότι στην Μπόλόνια., αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς».

Για τη συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο πρόεδρος μου αρέσει, τον συμπαθώ! Του αρέσει ο τρόπος που παίζω. Μιλά κυρίως ρωσικά και τώρα μαθαίνει ελληνικά. Είχαμε μια συζήτηση πρόσφατα και ξέρω ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Είναι καλός άνθρωπος και τον εκτιμώ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας