ΑΕΚ: Επιμένει για Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Δημοσιεύματα στην Σερβία τονίζουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει για την απόκτηση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς από την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Επιμένει για Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα επιθυμεί ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντέγιαν Στάνκοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία.

Ο 30χρονος μέσος αποχώρησε από την ομάδα του Βελιγραδίου κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2019 για να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας και την ΑΕΚ.

Στο διάστημα της θητείας του στους «κιτρινόμαυρους» μετράει μέχρι σήμερα 5 γκολ και 3 ασίστ σε 84 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο πληροφορίες από την Σερβία υπογραμμίζουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να τον πάρει πίσω στις τάξεις του και θα κινηθεί για την απόκτησή του κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος της Σερβίας συνδέει τον μέσο της «Ένωσης» με τους «ερυθρόλευκους», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κρίστιτσιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ που ολοκληρώνεται που ολοκληρώνεται το 2022.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Γενάρη όταν ο παίκτης είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Σερβίας είχε τονίσει:

«Ήμουν σε επαφή με τον Στάνκοβιτς. Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που επηρεάζουν τη μεταγραφική περίοδο, οπότε δεν αποφασίζουν μόνο ο προπονητής και ο παίκτες. Πολλά πρέπει να διευθετηθούν για να πραγματοποιηθεί κάτι».