ΑΕΚ: Ο Κρίστισιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα

Με συνέντευξη του σε σέρβικη εφημερίδα ο Νέναντ Κρίστισιτς αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα. 

ΑΕΚ: Ο Κρίστισιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε σύμφωνα με τα σέρβικα Μέσα να αποκτήσει και πάλι τον Νέναντ Κρίστισιτς. Με συνέντευξη του σε εφημερίδα της πατρίδας του ο παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας πως υπήρξε επαφή με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Ήμουν σε επαφή με τον Στάνκοβιτς. Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που επηρεάζουν τη μεταγραφική περίοδο, οπότε δεν αποφασίζουν μόνο ο προπονητής και ο παίκτες. Πολλά πρέπει να διευθετηθούν για να πραγματοποιηθεί κάτι».

Στη συνέχεια σχολίασε την αποχώρηση του από τον Ερυθρό Αστέρα δηλώνοντας: «Έγιναν κάποια πράγματα τότε. Δεν καταλάβαμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Στο τέλος όλοι κρατήσαμε καλές σχέσεις και σήμερα μιλάω με όλους απ’ το κλαμπ. Είμαι χαρούμενος, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι πάνω απ’ όλα».

Επιπλέον σχολίασε την παρουσία του στην Ελλάδα και την επίσκεψη του σε διάφορα μοναστήρια της χώρας μας. Μεταξύ άλλων είπε: «Επισκεφτήκαμε πολλά μοναστήρια στην Ελλάδα, αλλά και στη Σερβία. Δεν υπήρχε κανένας ιδιαίτερος λόγος για κάτι τέτοιο, αλλά το Πατριαρχείο Πέγια ήταν μία επιθυμία μας εδώ και πολύ καιρό και τώρα έγινε πραγματικότητα, γιατί δεν είναι εύκολο να πάμε σε αυτό το μέρος της χώρας μας. Φέτος λάβαμε την ευλογία και είμαστε ευγνώμονες στο Θεό γι’ αυτό. Η σύζυγός μου κι εγώ μεγαλώσαμε στο πνεύμα της Ορθοδοξίας. Οφείλω να ομολογήσω ότι με την πάροδο του χρόνου οι δυο μας έχουμε επηρεάσει ο ένας τον άλλον, όλο και περισσότερο. Έχουμε ωριμάσει μαζί σε αυτό το θέμα. Είμαστε ευγνώμονες στο Θεό που είμαστε τώρα στην Αθήνα».