Ο απίστευτος λόγος που ο Καμαρά δεν αγωνίστηκε με την Γουινέα στην Ναμίμπια

Τα ΜΜΕ της Γουινέας αποκάλυψαν τον λόγο που ο Μαντί Καμαρά δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας ματς με την Ναμίμπια.

Ο απίστευτος λόγος που ο Καμαρά δεν αγωνίστηκε με την Γουινέα στην Ναμίμπια

Ο Μαντί Καμαρά δεν αγωνίστηκε την Κυριακή (28/3) με τη φανέλα της Γουινέας στο... χωράφι της Ναμίμπιας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή όχι επειδή αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά επειδή είχε συνάντηση με δύο δημοσιογράφους (έναν άνδρα και μία γυναίκα) στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας!

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Γουινέας υποστηρίζουν ότι ο Καμαρά συνομίλησε μαζί τους στο δωμάτιό του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντιντιέ Σιξ, με αποτέλεσμα να τον ενημερώσει ότι δεν τον υπολογίζει με την Ναμίμπια.

Ο δημοσιογράφος που συναντήθηκε με τον Καμαρά και ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Η συνάδελφος Φατουματά Ντζιγό και εγώ πήγαμε μαζί στο ξενοδοχείο. Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τον Καμαρά και να μας δώσει εμφανίσεις. Ήταν και ο Κανέ επίσης. Μας έδωσαν εμφανίσεις. Εγώ είχα του Κανέ εμφάνιση και πήρα μία για τον μικρό αδερφό μου. Ό,τι κάναμε, το κάναμε παρέα. Μετά φύγαμε για τα σπίτια μας και όταν έφτασα στο δικό μου πήρα την Ντζιγό να δω αν είχε φτάσει και αυτή. Όλοι αυτοί που λένε πράγματα, το κάνουν για να μας θίξουν. Η Ντζιγό δεν πήγε πουθενά μόνη της».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θεώρησε ότι παραβιάστηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον άσο του Ολυμπιακού.