Και στην Μασσαλία περίμεναν την ανανέωση του Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στην Μασσαλία η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά για ακόμη έναν χρόνο.

Και στην Μασσαλία περίμεναν την ανανέωση του Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τον Ματιέ Βαλμπουενά, μία ανανέωση έως το 2022 που είχε προαναγγείλει το «ΦΩΣ» εδώ και τρεις εβδομάδες.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποδέχθηκε το νέο ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό της σεζόν 2021-22 έπειτα από μακρά συζήτηση που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς και δίχως να το πολυσκεφτεί είπε αμέσως «ναι» στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση των Πειραιωτών.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στην Μασσαλία! Βλέπετε, όταν τον Δεκέμβριο είχε επισκεφθεί ο Ολυμπιακός τον γαλλικό νότο για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, αρκετά γαλλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι σε μία συζήτηση που είχε ο Βαμπουενά με ανθρώπους της Ολιμπίκ, αποδείχθηκε ότι υπάρχει... χάσμα στο να γινόταν επανασύνδεση.

Ολυμπιακός: Γιατί κράτησε γι' ακόμα ένα χρόνο τον Βαλμπουενά

Συν τοις άλλοις, αποκάλυπταν ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό παρά να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μαρσέιγ. Και ο λόγος φυσικά είχε να κάνει με το πρότζεκτ που παρουσίαζε η μία ομάδα έναντι της άλλης.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάθε χρόνο τού δίνουν την προοπτική του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Champions League. H Μαρσέιγ αντιθέτως παλεύει κάθε σεζόν για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι βλέψεις της για το εγχώριο πρωτάθλημα δεν είναι μεγαλύτερες από την 3η θέση.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, στην Γαλλία δεν προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη η συμφωνία του Βαλμπουενά για ακόμη μία σεζόν με τον Ολυμπιακό.