Παναθηναϊκός: Αργεί κι άλλο η επιστροφή του Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο σημείο των κοιλιακών-προσαγωγών, κάτι που θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αργεί κι άλλο η επιστροφή του Κουρμπέλη

Τροποποιούνται τα δεδομένα όσον αφορά στην επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στη... δράση, 9 εβδομάδες μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς και περίπου 3,5 μήνες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό (12 Δεκεμβρίου, στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε αρχίσει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις που έκανε τις τελευταίες 10-15 ημέρες, όμως πριν από λίγα 24ωρα ένιωσε ξανά μικροενοχλήσεις στο σημείο των κοιλιακών-προσαγωγών.

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού -για προληπτικούς λόγους- έριξε αμέσως ρυθμό στο πρόγραμμα της αποκατάστασής του και η διαδικασία της πλήρους επανόδου του θα πάει λίγο πιο πίσω χρονικά. Για λίγες ημέρες, ο Κουρμπέλης θα προπονείται πιο συντηρητικά, με συγκεκριμένο ασκησεολόγιο.

H δε κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί μετά από περίπου δύο εβδομάδες, για να αποφασιστεί πότε θα είναι πλέον σε θέση να πάρει πάνω του περισσότερες προπονητικές «μονάδες», μπαίνοντας βήμα βήμα στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Το ζητούμενο άλλωστε, αυτή τη στιγμή για τους «πράσινους» δεν είναι το πότε θα επιστρέψει ο Κούρμπελης -προλαβαίνοντας ένα μέρος των πλέι-οφ- αλλά να γυρίσει 100% καλά, έχοντας αφήσει πίσω του όλο αυτό το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πολύ απ’ τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έπειτα...