Μποροβήλος: «Ο Αστέρας έγινε ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών»

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε 90 ετών και ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για όσα έχει πετύχει η ομάδα της Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια.

Μποροβήλος: «Ο Αστέρας έγινε ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών»

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής από την ημέρα που ιδρύθηκε και ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για την επέτειο της ομάδας της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων δήλωσε αναλυτικά:

«Ιδιαίτερα σημαντική μέρα η σημερινή για την ομάδα μας. Συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση της. Πρέπει να σταθούμε στα τελευταία 18 χρόνια, όπου οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης πήραν μια ομάδα από επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων και την έκαναν μια ομάδα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια κατάφερε πάρα πολλά, είναι για 14 χρόνια συνεχώς στη Super League και μπαίνει με το καλό στο 15ο. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο κορυφαίο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μποροβήλος.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Όσον αφορά, δε, στις επιτυχίες του αυτές είναι πάρα πολλές. Έχει εκπροσωπήσει την πόλη μας και την Αρκαδία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει πάει σε τελικό Κυπέλλου, ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να είναι ακόμα καλύτερα και να φέρουμε μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες για την Τρίπολη και την Αρκαδία».