Οι Γερμανοί επιμένουν για Τζόλη και Ντόρτμουντ

Η Μπρούσια Ντόρτμουντ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου του ΠΑΟΚ, Χρήστου Τζόλη

Οι Γερμανοί επιμένουν για Τζόλη και Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου του ΠΑΟΚ, Χρήστου Τζόλη. Μάλιστα Γερματικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ψηλά στην λίστα τους τον 19χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι να τον κάνουν δικό τους.

Στο άρθρο αναφέρεται πως η ομάδα της Βεστφαλίας θα πρέπει να βγάλει τουλάχιστον 15.000.000 ευρώ από τα ταμεία της, προκειμένου να προσεγγίσει τον «Δικέφαλο» για την απόκτηση του Τζόλη.

Θυμίζουμε πως τα γερμανικά δημοσιεύματα έβαλαν στο «κόλπο» και την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία και Κλαμπ Μπριζ.

Παράλληλα δημοσιεύματα υπάρχουν και από το Βέλγιιο που εμπλέκουν την παραμονή του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ με πιθανή μεταγραφή του Τζόλη στην Μπριζ.

Το δημοσίευμα της «voetbalkrant.com», αναφέρει πως «ο Κρμέντσικ ήρθε τον Ιανουάριο του 2020 για έξι εκατομμύρια ευρώ αλλά από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν βρέθηκε στα πλάνα της Κλαμπ Μπριζ και αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ». Τώρα την παραμονή του Κρμέντσικ στους Θεσσαλονικείς, οι Βέλγοι δημοσιογράφοι την εμπλέκουν με πιθανή μετακίνηση του Τζόλη στην Μπριζ.