Κλάτενμπεργκ: Σωστή η κόκκινη κάρτα στον Λαλά - «Χέρι» του Ελ Καντουρί (vid)

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων κάθε αγωνιστικής, είπε ότι σωστά δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Λαλά στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης.

Κλάτενμπεργκ: Σωστή η κόκκινη κάρτα στον Λαλά - «Χέρι» του Ελ Καντουρί (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε ότι σωστά δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Λαλά στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης ενώ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Σφιντέρσκι στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καθώς προηγήθηκε «χέρι» του Ελ Καντουρί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο που ετοίμασε η ΚΕΔ δεν υπάρχει καμία φάση από τους αγώνες των πλέι άουτ.

Αναλυτικά

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Ο Κλάτενμπεργκ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση με τη σέντρα του Χατζηγιοβάνη, όπου η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Τασουλή. Θεωρεί ότι το χέρι του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης είναι σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του, άρα σωστά ο διαιτητής Νόμπρε έδειξε «παίζεται».

Ολυμπιακός – Αρης

Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την απόφαση του Κέλετ να αποβάλλει τον Λαλά του Ολυμπιακού για το μαρκάρισμα που έκανε με τις τάπες στον Σάσα. Όπως τονίζει ο Βρετανός αρχιδιαιτητής πρόκειται για σοβαρό και επικίνδυνο μαρκάρισμα, που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Ταμπάνοβιτς στην Τούμπα αρχικά μέτρησε το γκολ του Σφιντέρσκι, όμως εν συνεχεία το ακύρωσε γιατί προηγήθηκε φάουλ του Ελ Καντουρί. Ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ, διότι ακόμη κι αν θεωρηθεί ακούσιο το χέρι του Ελ Καντουρί, πρέπει βάσει κανονισμού να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ, αφού στη συνέχεια η φάση εξελίσσεται σε γκολ.