ΟΦΗ: Διάταση πρώτου βαθμού υπέστη ο Βούρος

Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Πραξιτέλη Βούρου και ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ξεκίνησε ήδη θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στον επόμενο κρίσιμο αγώνα των πλέι άουτ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΦΗ: Διάταση πρώτου βαθμού υπέστη ο Βούρος

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος είχε φύγει με πρόβλημα τραυματισμού από τον Βόλο, μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την τοπική ομάδα (0-0) το περασμένο Σάββατο (20/3) για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Ο 26χρονος στόπερ έπαιξε μεν σε όλο το ματς που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αποκόμισε δε πρόβλημα τραυματισμού που προκάλεσε ανησυχία στο ηρακλειώτικο «στρατόπεδο».

Ωστόσο στον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα (22/3) φάνηκε ότι ο Βούρος απέφυγε κάποιον μυϊκό τραυματισμό. «Διάταση πρώτου βαθμού στον ημιτενοντώδη μυ» ήταν η ακριβής διάγνωση που καθησύχασε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο ικανός αμυντικός άρχισε θεραπεία σήμερα και από αύριο (23/3) θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πάντως, ο Βούρος θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 3 Απριλίου (17:15).