Ελ Καντουρί: «Συζητάω με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ελ Καντουρί: «Συζητάω με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο»

Συνέντευξη στον ιταλικό σταθμό «1 stadion Radio» παραχώρησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του αποκαλύπτοντας ότι γίνονται συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

«Αν και είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω στη Serie A.Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για να επιτευχθεί μια συμφωνία πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία και οι δύο πλευρές. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί εδώ, θέλω να παραμείνω, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Για όσο χρόνο είμαι εδώ θα δίνω το 100% του εαυτού μου», ανέφερε ο Ελ Καντουρί.

Όσον αφορά στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί είπε: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, αφήνοντας εκτός την Μπενφίκα. Στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Τώρα παλεύουμε για τη δεύτερη θέση και ήδη κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι των playoffs».