Σάσα: «Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα»

Ο Λούκας Σάσα δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με την ομάδα του Άρη

Σάσα: «Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα»

Τη φανέλα του Άρη θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λούκας Σάσα καθώς οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Καρυπίδης ανακοίνωσε τον Σάσα (pic)

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «κίτρινους» δήλωσε χαρούμενος, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ.

Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον ΑΡΗ και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του ΑΡΗ, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον ΑΡΗ, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».