ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1: Ολιβέιρα: «Χαρίσαμε τη νίκη» (vid)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα και τα οποία κόστισαν.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1: Ολιβέιρα: «Χαρίσαμε τη νίκη» (vid)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδια που δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Νέλσον Ολιβέιρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του χάρισε τη νίκη στον αντίπαλο με τα λάθη που έκανε.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα:

«Αισθανόμαστε άσχημα με την ήττα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Αρχίσαμε κάθε ημίχρονο δεχόμενοι γκολ και κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ.

Δεν υπάρχει εξήγηση για το γκολ στα 16'' στο δεύτερο μέρος. Και τα δύο ήταν από μεγάλες μπαλιές που βρήκαν συμπαίκτη τους. Πίστευα στη νίκη, ειδικά μετά το 1-1. Δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από εμάς, τους χαρίσαμε το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Με ρώτησε ο κόουτς και του είπα πως μπορώ να παίξω στα άκρα. Είχαμε το ελεύθερο να αλλάζουμε τις θέσεις μεταξύ εμένα και του Μάνταλου. Οι καλοί παίκτες μπορούν να δείξουν την ποιότητά τους και να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση.

Πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Η διακοπή θα μας κάνει καλό, γιατί θα δουλέψουμε εν όψει της συνέχειας.

Δεν ήμασταν κατώτεροι. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από παιδικά λάθη. Χαρίσαμε το ματς στον ΠΑΟΚ. Με βάση την απόδοση μας θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο».