Ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Ανδρούτσο ως «8αρι»

ΖΕΕΦΕΛΝΤ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού άσου και δεν σκοπεύει να πειραματιστεί μαζί του και να τον αλλάζει συνεχώς θέσεις.

Ο Μαρτίνς υπολογίζει τον Ανδρούτσο ως «8αρι»

Ένα από τα "διαμάντια" που ανέδειξε η ακαδημία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Η πρώτη χρονιά επί Πάουλο Μπέντο ήταν πολύ καλή για τον νεαρό άσο, ενώ πέρσι δεν πήρε ανάλογο χρόνο συμμετοχής. Ο Ανδρούτσος είναι ένα παιδί που στον Ολυμπιακό θέλουν να αξιοποιηθεί και να πάρει ευκαιρίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως έχουμε γράψει έχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό άσο και θεωρεί πως πρέπει να αξιοποιηθεί το ταλέντο του. Ένα θέμα για τον Ανδρούτσο ήταν ότι οι προπονητές του τον χρησιμοποιούσαν σε πολλές διαφορετικές θέσεις και σπάνια στη φυσική του. Κατά κύριο λόγο τον βλέπαμε στα άκρα της επίθεσης, ενώ όσοι τον γνώριζαν καλά επέμεναν ότι πρέπει να παίζει "οχτάρι".

Το πρώτο δείγμα που υπάρχει για τον Ανδρούτσο από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι ο Πορτογάλος έχει στο μυαλό του τον ποδοσφαιριστή για "οχτάρι" και όχι για κάποια άλλη θέση. Ούτε για εξτρέμ τον υπολογίζει, ούτε για "δεκάρι", ούτε για δεξί μπακ, ούτε για επιθετικό.

Κατά καιρούς έχει παίξει σε όλες αυτές τις θέσεις, όμως, ο 48χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του πως ο Ανδρούτσος πρέπει να αξιοποιηθεί παίζοντας στη φυσική του θέση. Έχει δείξει ο Μαρτίνς από τις δοκιμές που έχει κάνει ότι ο Ανδρούτσος υπολογίζεται ως "οχτάρι". Αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη θέση έχει δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ανδρούτσος είναι ο ένας και ο Μπουχαλάκης ο άλλος.