Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Κριτική παικτών: «Κέρβεροι» Χολέμπας – Σα και… Ελ Αραμπί!

Οι Χολέμπας, Σα, Ελ Αραμπί και Μασούρας ήταν ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού επί του Άρη με 1-0.

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Κριτική παικτών: «Κέρβεροι» Χολέμπας – Σα και… Ελ Αραμπί!

ΣΑ: Όσες φορές χρειάστηκε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έδειξε για δεύτερο σερί ματς ότι έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.

ΛΑΛΑ: Ο Γάλλος είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα γκολ του Ολυμπιακού σε ένα γύρισμα που βρήκε στον Δεληζήση και έδιωξε με τα πόδια ο Κουέστα. Στη συνέχεια αποβλήθηκε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: «Καθάρισε» όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν στο δικό του πεδίο δράσης, ενώ και στον αέρα ήταν απροσπέλαστος.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έπαιξε για ακόμη μία φορά με όπλο το μυαλό του και την ποιότητά του.

ΜΠΑ: Πολύ καλό ματς από τον Σενεγαλέζο, ο οποίος άφησε πολύ γρήγορα πίσω του την ανόητη αποβολή του στο Εμιρέιτς.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε καλές και κακές στιγμές ο Μολδαβός, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν περιόρισε αρκετά στο τελευταίο 20λεπτο τις επιθέσεις του Άρη από την πλευρά του.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν έπαιξε σε τόσο υψηλές στροφές και σίγουρα δεν ήταν ο Εμβιλά άλλων αγώνων. Και πάλι όμως, όσες φορές χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αποχώρησε από το Καραϊσκάκη με μία ασίστ έπειτα από πανέξυπνη κίνηση που έκανε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εκτός από το γκολ, έδωσε πολύτιμες βοήθειες ανασταλτικά.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Ήταν πολύ ορεξάτος, συνεργάστηκε ωραία με τον Ελ Αραμπί, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του 1-0 και σε γενικές γραμμές έκανε αισθητή την παρουσία του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε συμμετοχή στο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά το σημαντικό είναι ότι αποδείχθηκε «σκυλί» στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μέχρι την περιοχή του Σα γυρνούσε για να μαρκάρει!

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λαλά και έδωσε λύσεις, αν και ταλαιπωρήθηκε έως έναν βαθμό από τον Γκάμα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 80’ και δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Μπήκε στο 88’ και δεν μπορεί να κριθεί.

ΚΑΜΑΡΑ: Αγωνίστηκε μόλις δύο λεπτά.