Ο Μπουχαλάκης για Άρη, Άρσεναλ και play off (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σχετικά με τα παιχνίδια των play off, τον Άρη και την Άρσεναλ

Ο Μπουχαλάκης για Άρη, Άρσεναλ και play off (vid)

Τον Άρη υποδέχεται στις 17:15 ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA αναφορικά με το ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα σχολίασε τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη συνέχεια του Europa League και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα ματς με την Άρσεναλ: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί αν και κερδίσαμε μία ιστορική ομάδα δεν μπορέσαμε να τη μετουσιώσουμε σε πρόκριση. Προσπαθήσαμε και στα δύο παιχνίδια, ίσως οι λεπτομέρειες να έκαναν τη διαφορά. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από όλη τη φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία και χρόνο με το χρόνο να κάνουμε καλύτερη πορεία».

Για το γεγονός πως και φέτος και πέρσι έφτασε ο Ολυμπιακός κοντά στους «8»: «Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία γιατί θα ήταν δύο μεγάλες προκλήσεις - προκρίσεις για την ομάδα η οποία θα πήγαινε στους «8» κάτι που ήταν ο διακαής μας πόθος γιατί σταματάμε συνήθως στους «16». Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε».

Για τα play off: «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και ίσως με τον προπονητή να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε στο μυαλό μας πως δεν έχει τελειώσει κάτι».

Για το εάν θα επηρεαστεί η ομάδα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: «Το κίνητρο ήταν μεγάλο και το θέλαμε πάρα πολύ, το πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά νομίζω πως όχι. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι πλέον κάθε τρεις μέρες πρέπει να είσαι στο 100%. Μετά από μία απογοήτευση μπορεί να έρθει κάτι μεγαλύτερο. Έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θέλουμε να φτάσουμε έως τον τελικό».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι μια σφιχτή και συμπαγής ομάδα, η οποία από τη μέση και μπροστά έχει ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και από εμάς θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα μπούμε έτοιμοι στο παιχνίδι. Ο Άρης θέλει να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και μπορεί να ρισκάρει. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε μέσα και να καθορίσουμε το παιχνίδι».

Για το «τρελό» γκολ που πέτυχε στο Κύπελλο κόντρα στους «κίτρινους»: «Γελούσα μέχρι να πετύχω το γκολ. Ήταν κάτι που το ευχαριστήθηκα δεν το περίμενα το είδα εκείνη τη στιγμή και έγινε».