Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα, με Άρη ο Ολυμπιακός

Τα ματς Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (21/3, 15:00, LIVE στο fosonline.gr), Ολυμπιακός - Άρης (21/3, 17:15, LIVE στο fosonline.gr) και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (21/3, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) περιλαμβάνει η 1η αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα, με Άρη ο Ολυμπιακός

Αρχίζει η δράση και στα Playoffs της Super League με τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή 21 Μαρτίου για την 1η αγωνιστική.

Στις 15:00 (LIVE στο fosonline.gr) ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Χωρίς ο Σουάρεθ, Μπαράλες, Μουνάφο Καπίγια και Τζίμα οι γηπεδούχοι. Στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκε τελικά ο Γιάννης Μπουζούκης, όχι όμως και ο Καμπετσής και ο Βέλεθ.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη με στόχο μία ακόμα νίκη που τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά και Αβραάμ. Με τον Ματέο Γκαρσία θα παραταχθούν οι Θεσσαλονικείς, αλλά χωρίς τους Ματίγια, Μπεναλουάν, Μήτρογλου, Κάτσε, Γκάνεα.

Τέλος, στις 19:30 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι στην Τούμπα (LIVE στο fosonline.gr), στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα και Καγκάβα που είναι τραυματίες αλλά σε αυτή επέστρεψε ο Πασχαλάκης. Η Ένωση θα παραταχθεί με τους Μπακάκη, Τάνκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Γαλανόπουλος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 21/3
15:00 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
17:15 Ολυμπιακός - Άρης
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ