Κλειστά χαρτιά ο Μαρτίνς ενόψει Άρη και σκέψεις για σχήμα με τους θεωρητικά «βασικούς»

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (21/3, 17.15).

Κλειστά χαρτιά ο Μαρτίνς ενόψει Άρη και σκέψεις για σχήμα με τους θεωρητικά «βασικούς»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα από τα τελευταία βήματα κόντρα στον Άρη (21/3, 17.15) με... θέα την μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Απέναντί του θα βρει μια ομάδα που προ τριών εβδομάδα τού έκοψε τους πρώτους του βαθμούς στο Καραϊσκάκη και αυτό σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο για να αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του από τα συνεχόμενα ματς, αλλά ταυτόχρονα θέλει να παρουσιάσει και το καλύτερο δυνατό σχήμα απέναντι στην δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, βάσει της βαθμολογικής της θέσης.

Τα χαρτιά του δεν τα άνοιξε στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20/3) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κι αυτό, γιατί οι περισσότεροι παίκτες ακολούθησαν πιο συντηρητικά προγράμματα λόγω του αγώνα που είχαν δώσει την Πέμπτη (18/3) στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.

Ο Μαρτίνς φέρεται να σκέφτεται, δίχως να έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ότι σκοπεύει να βάλει όσο το δυνατόν τους θεωρητικά πιο «βασικούς» του. Αυτούς δηλαδή που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί στα τελευταία παιχνίδια.

Να πάει δηλαδή με Σα, Λαλά, Σωκράτη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη (λόγω της απουσίας του Βαλμπουενά), Μασούρα ή Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Υπάρχει μία πιθανότητα να ξεκουράσει τον Καμαρά λόγω του ταξιδιού του με την Εθνική Γουινέας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Και πάλι όμως, αυτό είναι κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.