Χωρίς Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά και Αβραάμ ο Ολυμπιακός με τον Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους όσους είχε διαθέσιμους για το παιχνίδι της Κυριακής (21/3, 17.15) με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Εκτός οι ανέτοιμοι Σεμέδο, Αβραάμ και οι τραυματίες Χασάν και Βαλμπουενά

Χωρίς Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά και Αβραάμ ο Ολυμπιακός με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στα play off και κατ' επέκταση στην τελική ευθεία για την μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν πήρε όλα τα «βαριά χαρτιά» για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (21/3, 17.15) και το πιθανότερο είναι να πάει με όσο το δυνατόν βασικούς απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι στην τελευταία τους επίσκεψη στο Φάληρο είχαν αποσπάσει ισοπαλία.

Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ ο Βρουσάι, όπως στο Λονδίνο έτσι και με τον Άρη, είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Εκτός αποστολής είναι επίσης οι Αχμέντ Χασάν και Ματιέ Βαλμπουενά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και η επιστροφή τους στη δράση αναμένεται στις αρχές Απριλίου.

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Λαλά, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.