Τα ανταλλάγματα για Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας υπογράφει στον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα ανταλλάγματα για την Λάρισα. Τον πιστεύουν και για βασικό στον Πειραιά.

Τα ανταλλάγματα για Μασούρα

Κλεισμένη είναι η μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό και αναμένονται οι ανακοινώσεις πιθανότατα αύριο. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, τόσο στο οικονομικό όσο και στο ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει η θεσσαλική ΠΑΕ, ενώ αυτό που εκκρεμεί είναι να συμφωνηθεί για το ποιοι παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Υποψήφιοι είναι οι Μανθάτης, Σάλιακας, Ιγκόρ, Καραμάνος, Βέργος.

Στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει από καιρό να προχωρήσουν στην απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ, καθώς πιστεύουν ότι έχει πολύ ταλέντο και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος. Ο Μασούρας θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα διεκδικήσει θέση βασικού στην πειραϊκή ομάδα, με ανταγωνιστή τον Ελαμπντελαουί αλλά και με τον Σάλιακα να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να μείνει στο ρόστερ.