Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αύριο (21/3) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα

Μετά το τέλος σημερινής (20/3) προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Ρουμάνο προπονητή να έχει τελικά στη διάθεσή του, τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Γιάννη Μπουζούκη. Τελικά έμεινε εκτός ο Καμπετσής.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να προπονείται για άλλη μία μέρα κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή (21/3) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σημαντική και η επιστροφή ύστερα από περίπου 40 ημέρες του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος είχε μπει σε φουλ πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα και ο Μπόλονι τον πήρε αυτή τη φορά στην αποστολή για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Εκτός του Καμπετσή (κρίθηκε ανέτοιμος), δεν υπολογίζεται και ο Βέλεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται και οι γνωστοί τραυματίες Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Μαουρίσιο ενώ απόντες από την σημερινή (20/3) προπόνηση με άδεια ήταν οι Καρλίτος, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.