Ο ήρεμος Πέδρο, ο φωνακλάς Μαρτίνς

ΖΕΕΦΕΛΝΤ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δυο πρόσωπα παρουσιάζει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στην προετοιμασία που γίνεται στο Ζέεφελντ.

Ο ήρεμος Πέδρο, ο φωνακλάς Μαρτίνς

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από την άλλη, όμως, η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων" προκαλεί ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην προετοιμασία που πραγματοποιείται στο Ζέεφελντ.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να γράψουμε και περισσότερα για τον Πορτογάλο, όμως επειδή πολλοί έχουν την απορία τι τύπος είναι και τι θέλει από την ομάδα ας πούμε μερικά πράγματα από τις πρώτες του προπονήσεις.

Πρώτα απ' όλα είναι προπονητής που συμμετέχει στις προπονήσεις. Παρακολουθεί από κοντά όλα όσα γίνονται και δεν σταματάει να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Θα διακόψει και προπόνηση για να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του. Βλέποντας τον κανείς καταλαβαίνει πως πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο.

Πράγματι έτσι είναι ο 48χρονος προπονητής εκτός γηπέδου. Εκπέμπει μία ηρεμία και σιγουριά σε όλους, αλλά στο γήπεδο είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι φωνακλάς και κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν σταματάει να μιλάει στους παίκτες του.

Ένα ακόμα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι πως πρόκειται για έναν απαιτητικό προπονητή. Ασχολείται με τα πάντα και θέλει να γίνονται όλα όπως τα ζητάει εκείνος. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές κρατώντας τους σε μία απόσταση, ωστόσο.