Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για την ΑΕΛ

Ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/3, 15:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play out.

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για την ΑΕΛ

Έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΛ είναι ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο (20/3, 15:00) για την πρώτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με την οποία θα κάνει ντεμπούτο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ (Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 15:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Ρώσση».