ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΛ αύριο (20/3) παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Η αποστολή της ομάδας της Λάρισας.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/3, 15:00) στη Ριζούπολη η ΑΕΛ, για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα της Λάρισας είναι στην τελευταία θέση μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει στη Super League. «Καίγεται» φυσικά για βαθμούς σε όλα τα ματς.

Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (20/3) αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μπέρτος, Μπεν Χατίρα, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς και Σπάρβ είναι τα νέα πρόσωπα της αποστολής για την ομάδα της ΑΕΛ. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Νικολιάς, ο τιμωρημένος Γιακιμόφσκι αλλά και οι Καρανίκας, Τσόσιτς, Μπάγιτς, Μιχαήλ και Μούζεκ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη: Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Μπέρτος, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Μουκάντζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός.

Η ΑΕΛ θέλει να ξεκινήσει με ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, αφού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί στο Αλκαζάρ ο…τελικός των τελικών με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.