Μάντζιος: «Μαζευτήκανε πολλές απουσίες, πειθαρχημένοι με Ολυμπιακό»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/3, 17:15) για την πρώτη αγωνιστική των play off της Super League 1.

Μάντζιος: «Μαζευτήκανε πολλές απουσίες, πειθαρχημένοι με Ολυμπιακό»

Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Άρης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής (21/3, 17:15) και ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA για το πλάνο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει των play off: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για την έναρξη των παιχνιδιών και το δύσκολο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό».

Για την κλήρωση και τη σειρά αγώνων: «Πέρα από το κλισέ όλοι θα παίξουμε με όλους, νομίζω είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Θα παίξει ρόλο το πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις, όλα θα τα αντιμετωπίσουμε, το θέμα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι καλά, αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε από τα παιχνίδια αυτά τους βαθμούς που θέλουμε για να τερματίσουμε ψηλά».

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου: «Μας στενοχωρεί γιατί ο Κώστας είχε κάνει προσπάθεια να επανέλθει σε έναν καλό ρυθμό. Ξεκίνησε το παιχνίδι έκανε το γκολ ήταν θετικός. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι άτυχες στιγμές. Υπάρχει η διακοπή ευελπιστούμε στην επανέναρξη να τον έχουμε μαζί μας».

Για την επιστροφή Κουέστα στην ενδεκάδα: «Ήταν σύντομο το διάστημα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλαμε να τον προστατεύσουμε γιατί ψυχολογικά δεν ήταν καλά».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια έκπληξης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν: «Πλέον τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά. Δύσκολα θα υπάρχουν εκπλήξεις, δύσκολα θα μπορέσει κάποια ομάδα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Προετοιμαζόμαστε και εμείς από την πλευρά μας για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι αυτό».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό έχοντας και την πρόσφατη εικόνα από το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο: «Τον περιμένουμε όπως όλα τα παιχνίδια του. Μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλο ρόστερ, με αρκετή ποιότητα, πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και δείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή».

Για τις πολλές απουσίες: «Μαζευτήκανε πολλές απουσίες το τελευταίο διάστημα. Ενώ το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε πολλές. Μαζευτήκανε πολλές, όμως θεωρώ πως μετά τη διακοπή τα περισσότερα παιδιά θα είναι μαζί μας».

Για το αν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής τους Ματίγια, Γκαρσία, Γκάνεα και Κάτσε: «Ο Ματίγια θα είναι εκτός, ο Γκάνεα και ο Κάτσε το ίδιο για τον Γκαρσία θα περιμένουμε μέχρι το τέλος».