Άνοιξε λογαριασμό στην Αυστρία ο Καμαρά

Τι έγινε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Η καλή παρουσία του 21χρονου χαφ και τα πρώτα γκολ.

Άνοιξε λογαριασμό στην Αυστρία ο Καμαρά

Τη δεύτερη του προπόνηση στο Ζέεφελντ έκανε το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται σε ιδανικές συνθήκες με τον καιρό να είναι κατάλληλος γι' αυτή τη δουλειά και τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 13 βαθμούς κελσίου. Λίγο μετά τις 10:00 τοπική ώρα εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο το πούλμαν που μετέφερε τους "ερυθρόλευκους", ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει οι γυμναστές για να τα έχουν όλα έτοιμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από το ξεκίνημα της προπόνησης φρόντισε να ρίξει το βάρος σε θέματα τακτικής. Ο Πορτογάλος έχει βάλει μπάλα από την πρώτη ημέρα και επιχειρεί στις αυστριακές Άλπεις να δώσει το στίγμα του για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές του Ζέεφελντ οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" προπονήθηκαν κοντά στις δύο ώρες το πρωί της Τρίτης. Από ένα σημείο και μετά πραγματοποιήθηκε δίτερμα μεγάλης διάρκειας με τον Πορτογάλο προπονητή να αλλάζει συνεχώς φανελάκια στους παίκτες του και να κάνει δοκιμές.

Στα αξιοσημείωτα του διπλού που έγινε το πρωί στο Ζέεφελντ είναι η πολύ καλή παρουσία του Μαντί Καμαρά. Ο νεαρός χαφ επιβεβαιώνει εκείνους που τον έφεραν στον Ολυμπιακό και μάλιστα είναι αυτός που άνοιξε λογαριασμό στην Αυστρία. Έβαλε το πρώτο γκολ στο δίτερμα έχοντας μία συνολικά πολύ καλή παρουσία. Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Γιώργος Μανθάτης σε ένα δίτερμα που ο Μαρτίνς έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για το πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.