Το παλεύουν για Ολυμπιακό οι Ματέο Γκαρσία και Ματίγια

Οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια ακολούθησαν την Πέμπτη (18/3) μεγάλο πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη και το παλεύουν για να μπουν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (21/3, 17.15)

Το παλεύουν για Ολυμπιακό οι Ματέο Γκαρσία και Ματίγια

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (18/3) η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ (21/3, 17.15). Ο Άκης Μάντζιος είδε τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν για τα καλά ρυθμούς, να βγάζουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της προπόνησης και να δίνουν τεράστιο αγώνα για να προλάβουν το ματς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/03, 17:15), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική, με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχουν και πάλι σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο».