ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η μεγάλη ευκαιρία του Τσιμίκα

Πιο ώριμος και αποφασισμένος έχει επιστρέψει από το δανεισμό του στη Βίλεμ. Η πίστη που του είχε ο Σίλβα και το πάθος του να πετύχει στον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς.

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η μεγάλη ευκαιρία του Τσιμίκα

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Βίλεμ με τη φανέλα της οποίας πολλά καλά παιχνίδια. Ο Έλληνας αριστερός μπακ μετά τη γεμάτη χρονιά που έκανε στην Ολλανδία επέστρεψε στον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά στοχεύει όχι απλά σε παραμονή στο ρόστερ, αλλά και σε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στον Πειραιά εμπιστεύονται τόσο τον Τσιμίκα όσο και τον Κούτρη για το αριστερό άκρο της άμυνας και θέλουν να τους δώσουν χώρο και χρόνο. Την ίδια ώρα για τον "Ολλανδό" του Ολυμπιακού ηχούν σειρήνες από το εξωτερικό με ομάδες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο Τσιμίκας, ωστόσο είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και οι "ερυθρόλευκοι" αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με τα σενάρια.

Η επιστροφή του στον Πειραιά τον βρίσκει πιο ώριμο και αποφασισμένο όχι απλά να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ, αλλά να πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η σεζόν που έκανε με τη Βίλεμ τον έχει βοηθήσει πολύ και φαίνεται όλες αυτές τις ημέρες. Γέμισε εμπειρίες στα ολλανδικά γήπεδα και είναι πεισμωμένος να πετύχει και με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Για τον Τσιμίκα μη ξεχνάμε πως ένας συμπατριώτης του Μαρτίνς έσταζε μέλι. Ο Μάρκο Σίλβα τον είχε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και αν το καλοκαίρι του 2016 δεν είχε φύγει από τον Ολυμπιακό μπορεί να ήταν διαφορετική η μοίρα του Τσιμίκα. Με τον Σίλβα όλα ήταν διαφορετικά και ο 22χρονος αριστερός μπακ ευελπιστεί ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Μαρτίνς. Φυσικά η επιτυχία εξαρτάται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τη δουλειά που θα κάνει. Είναι σημαντικό ότι ο δανεισμός του στη Βίλεμ τον έχει βοηθήσει και εκείνο που μένει είναι να το αποδείξει και στο γήπεδο.