ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Tους έβγαλε το λάδι με το... καλησπέρα

Τακτική μπορεί να μην είχε η πρώτη προπόνηση στο Ζέεφελντ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έβγαλαν το λάδι στους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Tους έβγαλε το λάδι με το... καλησπέρα

Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται λίγες ώρες στο Ζέεφελντ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του. Το απόγευμα οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν για πρώτη φορά το χορτάρι του γηπέδου. Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν την έναρξη του προγράμματος μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του.

Επί της ουσίας έδωσε το στίγμα του μέσω αυτής ότι από εδώ και στο εξής αρχίζει η σκληρή δουλειά για όλους. Χωρίς πολλά λόγια οι Πειραιώτες στη συνέχεια ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους.

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπήκε στη διαδικασία ασκήσεων τακτικής. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα αναλωθεί στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Υπήρχε αρκετή ένταση στο πρόγραμμα με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν ασκήσεις με μπάλα. Ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έδειξαν μία ποικιλία ασκήσεων, αλλά έβγαλαν το λάδι στους παίκτες τους σε ένα πρόγραμμα που διήρκησε περίπου μία ώρα.

*Κανονικά στο Ζέεφελντ μαζί με την αποστολή βρίσκεται ο Σισέ για τον οποίο τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για προτάσεις από τη Γερμανία.