Μάντζιος: «Ο Άρης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, από τη νίκη επί του ΟΦΗ και την δεύτερη θέση από την οποία θα εκκινήσει η ομάδα του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Μάντζιος: «Ο Άρης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος από τη νίκη και την δεύτερη θέση από την οποία θα εκκινήσει ο Άρης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είμαστε ικανοποιημένοι για όλα. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, με εντάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου, αλλά ο τραυματισμός του μας σκιάζει λίγο τη χαρά αυτού του γκολ.

Το τρίποντο το θέλαμε, το αξίζαμε και από εκεί και πέρα η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια, αν δεν κάνω λάθος μετά από 42 χρόνια όπως μου έχουν πει. Είναι μια επιβράβευση αυτό για την καλή ομάδα που έχουμε, η οποία έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα εξελίσσεται. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν στη δεύτερη θέση, έχουμε και τα πλέι οφ. Δικαίως βρίσκεται εκεί η ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Περιμένουμε τα πλέι οφ, θέλουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να μείνουμε εκεί ψηλά».