Λαμία-Ατρόμητος 0-0: Τους έλειψε μόνο το γκολ (highlights)

Στο «Αθανάσιος Διάκος» Λαμία και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 αν και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Μανδάς απέκρουσε πέναλτι του Ντέλετιτς στο 45’.

Λαμία-Ατρόμητος 0-0: Τους έλειψε μόνο το γκολ (highlights)

Λαμία και Ατρόμητος αν και κυνήγησαν το γκολ και είχαν ευκαιρίες τελικά έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 45’ με τον Ντέλετιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τη φάση του 73’ που ο Μαυρομμάτης γύρισε τη μπάλα, ο Γούτας σκόραρε, αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία του δίνοντας άουτ στο γύρισμα του Μαυρομμάτη.

Με το 4-2-3-1 παρέταξε τη Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Αραμπούλι στην κορυφή της επίθεσης και τους Ντέλετιτς, Ρόμανιτς στα άκρα και τον Καραμάνο σε ρόλο επιτελικού. Ο Σάββας Παντελίδης από την πλευρά του παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-4-2 έχοντας στην επίθεση τον Μάτιτς με τον Μανούσο. Οι δύο ομάδες φάνηκε να μπαίνουν ορεξάτες στο παιχνίδι με τον Μπεχαράνο να απειλεί στο 3’, αλλά Μανδάς να έχει σωστή αντίδραση και στο 4’ να απαντάει ο Μάτιτς με σουτ έξω από την περιοχή.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, το ματς γινόταν υποτονικό με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να δημιουργήσει κατά κύριο λόγο με τον Ενσικουλού, ενώ η Λαμία από την πλευρά της όταν έβρισκε χώρους γινόταν πιο επικίνδυνη. Στο 27’ η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε τον Αραμπούλι με μυϊκό τραυματισμό και με τον Βασιλακάκη να περνάει στη θέση του και να παίρνει επιτελικό ρόλο, ενώ ο Καραμάνος πήγε στην κορυφή της επίθεσης. Η Λαμία προσπαθούσε κατά κύριο λόγο από την αριστερή πλευρά να επιτεθεί με τον Ντέλετιτς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και τον Μαρτίνεθ να βγαίνει αρκετές φορές στην επίθεση. Αρκετά καλό ματς για τους γηπεδούχους έκανε και ο Τζανδάρης που από τα πόδια του περνούσαν όλες οι μπάλες.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του περίμενε τα πάντα από τον Ενσικουλού και τον Ούμπιδες. Στο 43’ ο Ρόμανιτς βρήκε στην περιοχή του Ατρόμητου τον Καραμάνο, τον οποίο ανέτρεψε ο Γούτας και ο Βρέσκας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ο Μανδάς απέκρουσε διατηρώντας το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και έδειχνε ότι ήθελε πολύ ένα γκολ για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και με τον Ντέλετιτς να είναι η αιχμή του δόρατος. Ο Σέρβος ήταν ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστές, όμως, ενώ τα έκανε όλα καλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Στο 63’ ο Παντελίδης έβαλε στο γήπεδο το Λάζαρο και τον Μουνίθ και η ομάδα του από εκείνο το σημείο και μετά έδειχνε να πατάει πιο καλά στο γήπεδο και να την αισθάνεται η άμυνα της Λαμίας. Η φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων έγινε στο 73’ όταν ο Μαυρομάτης γύρισε τη μπάλα και στη συνέχεια ο Γούτας με κεφαλιά σκόραρε. Βέβαια η φάση σταμάτησε από τον επόπτη πριν κάνει την κεφαλιά ο στόπερ του Ατρόμητου θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει εκτός περιοχής. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πετύχουν ένα γκολ, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε στο «Αθανάσιος Διάκος».

Μικρογραφία

Λαμία-Ατρόμητος 0-0

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: 50’ Μάτιτς

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1): Εμπασί – Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ορτέγκα – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ντέλετιτς (90’ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Ρόμανιτς (74’ Χατζηστραβός) – Αραμπούλι (27’ Βασιλακάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-4-2): Μανδάς – Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο – Γκάλο, Ούμπιδες, Χαρίσης, Ενσικουλού (63’ Χριστοδουλόπουλος) – Μάτιτς (63’ Μουνίθ), Μανούσος.