Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 1-0: Με πλεονέκτημα στα πλέι-άουτ! (highlights)

Ο Απόλλων επικράτησε οριακά 1-0 του Παναιτωλικού και μπαίνει οριστικά με πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα πλέι άουτ.

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 1-0: Με πλεονέκτημα στα πλέι-άουτ! (highlights)

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ο Απόλλων ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος επικρατώντας με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού. Μια νίκη που χαρίζει οριστικά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ που ακολουθούν.

Ο Παναιτωλικός, πάντως, στάθηκε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, ωστόσο του έλειψε η πεμπτουσία που είναι φυσικά το γκολ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι το βρήκαν με σκόρερ τον Σλίβκα και έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League.

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός: Τα γκολ της αναμέτρησης - O Σλίβκα το 1-0 (vid)

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αγρινίου έχει ισχνό προβάδισμα έναντι των ΟΦΗ και Λάρισας ενόψει των πλέι-άουτ, εκεί όπου θα έχει... μπόλικη δουλειά μπροστά του προκειμένου να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, αποφεύγοντας τις δύο τελευταίες θέσεις.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

Σκορερ: 63' Σλίβκα

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: 22’ Μπαξεβανίδης – 84’ Βάντερσον

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης Ντομίνγκες Λισγάρας Χουχούμης – Κολ (90'+3' Λαγός) Σλίβκα (85’ Κάλισιρ) Φατιόν – Τσιλούλης Ντάουντα (78’ Ιωαννίδης) Μπεντινέλι (85’ Τσαμπούρης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας – Τσιγγάρας Κωνσταντόπουλος (76’ Ταχάρ) Βάντερσον Περέιρα (84' Αζάντι) – Ντάλσιο Ντίας Εντινγκά Μάζουρεκ (76’ Γιάκολις) – Ματσόλα (76’ Βέργος) Καρέλης (84' Μεντόσα).