Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Αλλαγές από τον Λάζλο Μπόλονι, βασικοί οι Μπάμπα και Σφιντέρσκι!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές με τον Λάζλο Μπόλονι να δίνει φανέλα βασικού μετά από καιρό στον Αγιούμπ. Στο αρχικό σχήμα και οι Μακέντα - Χατζηγιοβάννης.

Συγκεκριμένα, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Διούδης θα καθίσει στο τέρμα, με τους Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Νιάς, Μαουρίσιο και Αγιούμπ θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιγιαφάνιες στα άκρα και τον Μακέντα μοναδικό προωθημένο.

Σε αλλαγές προχώρησε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία καθώς έδωσε φανέλες βασικών στους Μπάμπα - Σφιντέρσκι. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Μπάμπα, Κρέσπο, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Σβαμπ - Ελ Καντουρί με τον Ουάρντα σε ρόλο επιτελικού και τους Τζόλη - Α.Ζίβκοβιτς στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή ο Σφιντέρκι.