Ολυμπιακός: Η κουβέντα του Σα με τον Μαρτίνς και το δίλημμα για την ΑΕΛ

Ο Ζοσέ Σα έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε δίλημμα για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Τι συνέβη στον Ρέντη το Σάββατο.

Ολυμπιακός: Η κουβέντα του Σα με τον Μαρτίνς και το δίλημμα για την ΑΕΛ

Ο Ζοσέ Σα δεν είναι καλά και αυτό δεν περιμέναμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ για να το διαπιστώσουμε. Διανύει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τα πράγματα από το βράδυ της Πέμπτης έχουν γίνει αρκετά δύσκολα. Ο Πορτογάλος πορτιέρε δέχεται σκληρή κριτική για την απόδοση του στην αναμέτρηση με τους "κανονιέρηδες" και ο Πέδρο Μαρτίνς τον πήρε στην αποστολή για τη Λάρισα.

Τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ; Τα δεδομένα που προκύπτουν μετά την τελευταία προπόνηση στον Ρέντη έχουν ως εξής. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπει σε σοβαρές σκέψεις να μην βάλει τον 28χρονο τερματοφύλακα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Μίλησε μαζί του το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά ο Ζοσέ Σα έχει διαφορετική άποψη. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είπε στον προπονητή του ότι θέλει να παίξει. Δεν τον επηρεάζει όλο αυτό που έχει συμβεί και η κριτική που έχει δεχτεί και θέλει μέσα από το παιχνίδι να αντιστρέψει το κλίμα. Ο ίδιος ο τερματοφύλακας θέλει να παίξει και σε αυτό ήταν κάθετος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, το σκέφτεται σοβαρά τι πρέπει να κάνει στο ματς με την ΑΕΛ και 100% δεν έχει αποφασίσει για το ποιος θα ξεκινήσει. Μαζί του έχει τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, που έπαιξε βασικός στη ρεβάνς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό.

Θα μιλήσει με τον Σα ξανά και την Κυριακή πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο 50χρονος προπονητής σκέφτεται να τον αφήσει στον πάγκο για να τον προστατέψει, αλλά είναι σίγουρο ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη του και την άποψη του Σα, ο οποίος παρά τα όσα έχουν γίνει θέλει να αγωνιστεί.