Χωρίς Μπα, αλλά με Χριστοφιλόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λάρισα

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ. Ταξιδεύει στη Λάρισα ο νεαρός Γιάννης Χριστοφιλόπουλος.

Χωρίς Μπα, αλλά με Χριστοφιλόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λάρισα

Στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Κυριακή (14/3, 19:00) αντιμετωπίζει στη Λάρισα την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι της Super League. Οι Πειραιώτες μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ ετοιμάζονται για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για τον αγώνα με τους "βυσσινί" ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη θεσσαλική πόλη.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν από τον Πορτογάλο προπονητή που παίρνει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Στην Αθήνα έμειναν μόνο όσοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Ουσεϊνού Μπα που δεν έπαιξε με την Άρσεναλ δεν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Επίσης εκτός έμεινε ο Ρούμπεν Σεμέδο (είναι και τιμωρημένος), ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Μάριος Βρουσάι και ο Ηλίας Καραργύρης.

Στη Λάρισα θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ έχουν συμπεριληφθεί οι:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.