Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (14/3, 19:00).

Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (14/3, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν και πως οι «πράσινοι» έχουν την ποιότητα για να κατακτήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όχι γιατί θα έπρεπε να είναι τελικός; Δεν θεωρώ πως είναι τελικός. Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπονται πολλοί αγώνες. Δίνουμε σπουδαιότητα και βαρύτητα για αυτόν τον αγώνα. Δεν αποτελεί τελικό. Ο τελικός τελειώνει και δεν έχει συνέχεια. Έχουμε κι άλλους αγώνες μπροστά μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Εγώ είμαι ρεαλιστής. Όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να αποσπάσουμε ότι περισσότερο γίνεται, δίνοντας το μάξιμουμ».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολλά ατού. Και εμείς έχουμε ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να δουλέψουν αρκετοί παράμετροι. Πολλά κουτιά. Καθεμία από αυτές τις παραμέτρους πρέπει να δώσουν το μάξιμουμ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το καλύτερο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».