Βέρχουλστ: Ευγνώμων στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά θα ήθελα μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα!

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ μιλώντας σε βελγική ιστοσελίδα δήλωσε ευγνώμων στον Απόλλωνα Σμύρνης επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Super League ή να επιστρέψει στο Βέλγιο και γι' αυτό στην ανανέωση του μπήκαν ειδικές ρήτρες

Βέρχουλστ: Ευγνώμων στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά θα ήθελα μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα!

Δεν παραγνωρίζει το τι του πρόσφερε ο Απόλλων Σμύρνης («είμαι και πάλι στον χάρτη») με την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο του και την αναγνώριση που τυγχάνει μετά τις εμφανίσεις του υπερασπιζόμενος την εστία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Νταβίνο Βέρχουλστ και το δήλωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «hln.be».

Προσθέτωντας πάντως ότι με «διαβατήριο» αυτές τις εμφανίσεις στοχεύει σε μια μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ή να επιστρέψει στο Βέλγιο (αφού του λείπουν τα παιδιά του).

Για το λόγο αυτό υπάρχουν, άλλωστε, ειδικές ρήτρες στο συμβόλαιο με το οποίο ανανέωσε με την ομάδα της Ριζούπολης.

Μάλιστα όπως είπε στην ιστοσελίδα ο 33χρονος Βέλγος έχει 4-5 χρόνια, μπάλας, μπροστά του

Εν αρχή ην ο Απόλλων Σμύρνης:

«Αισθάνομαι ότι με εκτιμούν εδώ. Αυτή η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο από την αρχή της σεζόν και είμαι ευγνώμων για αυτό. Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου έως το 2023. Στη συμφωνία μας υπάρχουν ρήτρες, για μια ενδεχόμενη πρόταση που θα με ενδιαφέρει. Δε δίστασα να υπογράψω. Η ομάδα μου μπορεί να επωφεληθεί από μια μεταγραφή μου».

Για να συνεχίσει: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση και τα πάω καλά. Προπονούμαι σκληρά και πιέζω τον εαυτό μου για να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο. Σαν ομάδα τα πάμε καλά στο εφετινό πρωτάθλημα. Ήδη, στην Ελλάδα μιλάνε πολύ για εμένα και τις εμφανίσεις μου. Αυτό έχει πλάκα. Πλέον είμαι και πάλι στον χάρτη».

«Μου λείπουν τα παιδιά μου...»

Όσο για το μέλλον δήλωσε: «Φυσικά θα ήθελα να παίξω σε ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Η ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας είναι μεγάλη. Δεν αποκλείω όμως και μια μεταγραφή στο Βέλγιο. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να προσφέρω ακόμα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Με την πανδημία τα ταξίδια έχουν γίνει δύσκολα. Όμως είμαι αναγκασμένος να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα και θα δούμε μετά το τέλος της σεζόν, ποιο θα είναι το μέλλον μου. Θέλω να παίξω ακόμα τέσσερα ή πέντε χρόνια”.